About Me

Just another me 🙂

It me just an ordinary person who wanna trying make a journal 🙂

Some people know me as kiki or even  kikok, hey its a same person. 🙂

Advertisements

5 thoughts on “About Me

  1. masuk ke cydia, trus ke package trus klik keep alive nya, remove deh 🙂 ga ada konkesi internet juga bisa ko masuk ke cydia buat uninstall

  2. ki..
    bisa ga ya install .ipa file lsg dr ipod/iphone
    tnpa sync pake itunes, dan tanpa pc.
    bkn dr installous jg.
    jd kita download ipa file dr safari d idevice trus cr file nya pake ifile,
    trus install pake idevice.
    bisa ga ya ?
    thx

  3. bung, udah coba iOS 4 nya belum? udah bisa dijailbreak juga lg buat para pengguna ipod touch 2nd gen dan iphone 3G. td gue tulis di shout out nampaknya ga bisa naro link ya?
    ok, cek aja di blog gue ya buet review dan tutorialnya:
    http://lanjut.in/15951

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s